Wij personaliseren uw ICT, onze diensten:

Onze diensten


Mellcom ict is er voor al uw ICT-oplossingen. Wij maken uw ict omgeving zeer persoonlijk, waardoor deze aansluit op al uw wensen. Voordat wij aan een opdracht beginnen, bespreken we tijdens een kopje koffie altijd de wensen. Soms ligt de oplossing dichterbij dan u denkt, wij zoeken deze oplossing voor u.

Bent u benieuwd naar de oplossingen die wij te bieden hebben? Hieronder een overzicht van onze producten en diensten:

  • CMS Systemen - 90%
  • Promotie materiaal - 70%
  • Web design en ontwikkeling - 95%

Web design en ontwikkeling


Wij zijn experts in het ontwikkelen van websites, van eenvoudige websites tot tot een uitgebreide online winkel. Het goed functioneren van een website is afhankelijk van meerdere facetten. Één aanspreekpunt is dus wel zo prettig en daarom zorgen wij altijd voor één contactpersoon.

CMS Systemen


Wij ontwikkelen ook uw online omgevingen die u gemakkelijk zelf bij kunt houden. Heeft u geen tijd om zelf uw website of applicatie bij te houden? Dan staan onze programmeurs altijd klaar om dit snel en effectief voor u aan te passen.

Email marketing


De snelste manier om uw klanten op de hoogte te brengen van uw producten en diensten is via e-commerce. E-mail marketing is 1 van de vele trucs waarmee u uw markt kunt verbreden.

Promotie materiaal


Ook voor promotie materiaal kunt u terecht bij ons. U weet als geen ander dat promotie voor uw product of dienst belangrijk is en dat een goede flyer of coupon klanten werft. Wij personaliseren al uw wensen.